محصول | نحوه مصرف | میزان مصرف | |
---|---|---|---|
نهال تا 2 سال | 2سال به بالا | ||
پسته | چالکود در سایه اندازه عمق 30تا40 سانت | گرم150-100 | کیلوگرم1-2 |
مرکبات | چالکود در سایه اندازه عمق 30تا40 سانت | گرم100 | گرم300- کیلوگرم2 |
نخلیجات | چالکود در سایه اندازه عمق 30تا40 سانت | 500-300 گرم | گرم500-کیلوگرم5/2 |
درختان میوه | چالکود در سایه اندازه عمق 20تا30 سانت | گرم150-200 | گرم600-200 |
گلخانه | مخلوط با خاک بستر یا به صورت نواری | میزان مصرف بسته به نوع کشت و نظر کارشناس | |
زراعی،جالیزی،زعفران | مخلوط با خاک بستر یا به صورت نواری | کیلو در هکتار150-200 |
استان کرمان | پسته ،زعفران،گلخانه،(خیار،زعفران،بادمجان،فلفل دلمه) |
---|---|
استان فارس | مرکبات(پرتقال،لیمو)،نخلیجات ، انار، گردو، شاه توت |
استان آذربایجان شرقی | پسته |
استان خراسان جنوبی | پسته |
استان قزوین | پسته |
استان یزد | پسته،انگور |
هرمزگان | فلفل دلمه |
عناصر | مقداردرصد | |||
---|---|---|---|---|
گوگرد | 42 | |||
کلسیم | 11 | |||
آهن | 5 | |||
نیتروژن | 7 | |||
روی | 3/5 | |||
پتاسیم | 2 | |||
کربن آلی | 4 | |||
فسفر | 0.5 | |||
پودر ماهی | 4 | |||
ph | 5-6 |