کود سه بیست ۲۰-۲۰-۲۰ (NPK) یا کود کامل برای محصولات باغی و زراعی مناسب بوده و در مراحل رشد گیاه مورد استفاده قرار میگیرد.کود سه بیست دارای عناصر اصلی تغذیه ای فسفر ، پتاس و ازت میباشد همچنین دارای عناصر ریز مغذی آهن، روی، مس، منگنز، بور و … است.با توجه به اینکه این کود فاقد کلر میباشد احتمال بروز مسمومیت در گیاه و برگ سوزی کلره وجود نداشته و برای خاکهای شور نیز بسیار مناسب است. فراهم نمودن فسفر، پتاسیم و نیتروژن قابل جذب توسط این محصول، تغذیه کامل گیاه را تضمین نموده و باعث افزایش رشد و حاصلخیزی گیاه شده و از کمبودهای تغذیه ای و یا عدم توازن عناصر غذایی نیز جلوگیری می نماید
استفاده از این کود به دلیل دارا بودن عناصر نیتروژن،پتاسیم و فسفر فقر عناصر مغذی خاک را برای گیاهان جبران مینماید.

عملکرد و نقش نیتروژن در گیاه
در رشد رویشی گیاه بسیار موثر است و باعث تولید پروتیین های گیاهی وافزایش تولید میوه و دانه نیز میگردد.
علائم کمبود نیتروژن
کمبود نیتروژن موجب زردی برگهای پیر و افت رشد رویشی گیاه میگردد و در اثر گسترش،به تدریج برگهای بالایی نیز زرد میشوند.
عملکرد و نقش فسفر در گیاه
فسفر مهمترین عامل در روند صحیح فتوسنتز برای گیاهان محسوب می شود و همچنین مهمترین عامل برای ریشه زایی بهتر و زیاد شدن شکوفه در گیاهان می باشد.
علائم کمبود فسفر
در اثر کمبود این عنصر برگهای جوان گیاه کوچک شده و جوانه انتهایی ضعیف میگردد،در نتیجه گیاه از رشد خوبی برخوردار نخواهد بود.
عملکرد و نقش پتاس در گیاه
پتاس به کیفیت میوه و تشکیل پروتئین در میوه کمک میکند و باعث کاهش بیماریها درگیاه می گردد. پتاس در گیاهان زینتی برای گلدهی و در درختان میوه به درشت شدن میوه و رنگ انداختن میوه کمک میکند.
علائم کمبود پتاس
در اثر کمبود این عنصر حاشیه برگهای پایین زرد شده و به مرور می سوزد و به سمت بالا گسترش می یابد.
کود آکامکس مینرال
مزایای مصرف کود کامل سه بیست پودری شرکت آسایش کبیر البرز در گیاهان زراعی و درختان میوه:
- ۱۰۰% محلول در آب
- قابل استفاده در کلیه محصولات باغی و زراعی
- حاوی ریزمغذی های ضروری و مورد نیاز گیاه به صورت کلات
- قابل استفاده به صورت محلولپاشی یا استفاده همراه با آب آبیاری
- دارای قابلیت جذب سریع و فوقالعاده
- عدم رسوب دهی در سیستم های آبیاری
- افزایش عملکرد محصول
- افزایش رشد و توسعه ذیشه گیاه
- افزایش میزان باردهی گیاه
- مقاومت گیاه در مقابل آفات و بیماری
- افرایش کیفیت میوه در اندازه و رنگ
- افزایش انبارداری میوه ها
- کاهش آلودگی به بیماری های قارچ
- افزایش مقاومت گیاه به خشکی، سرمازدگی و شوری